baggrunds grøn linje

Praktisk information

 

Læs vores vilkår igennem, så du har styr på krav og tilladelser. FitChallenge er 16 træningstimer. Du vælger selv intensiteten på din træning, da du bruger din egen krop og selv bestemmer hvor meget energi du ligger i det enkelte træningspas.

Bemærk at der ved al motion kan være en risiko for at få skader, men at det er dit eget ansvar.

FitChallenge bærer ikke ansvaret for eventuelle skader, som du pådrager dig under din træning. Derfor anbefaler vi at du kun presser dig selv til et niveau, hvor du ikke bliver utilpas. Hvis du føler ubehag eller bliver svimmel bør du holde inde med træningen eller tilpasse intensiteten.

Personer med en dårlig eller tvivlsom sundhedsmæssig tilstand er muligvis ikke egnede deltagere i FitChallenge. Kontakt os for spørgsmål.

Vilkår og tilladelser for at deltage i FitChallenge

 1. Ved din tilmelding erklærer du, at du: – er fysisk velfungerende og er i en god sundhedsmæssig tilstand eller – har fået grønt lys efter en samtale med egen læge – til at deltage i en normal motions rutine. – ved at alle øvelser varetages af dig på din egen risiko.
 2. I forbindelse med træninger tages der billeder til inspiration. Disse kan blive anvendt på Facebook, primært i en af de lukkede FitChallenge Facebook grupper.
 3. Den lokale FitChallenge ansvarlige må gerne opbevare mine bodyscanningstal mv. i centret i perioden hvor ovenstående FitChallenge kører.
 4. FitChallenge handler om resultater og teamwork i et positivt miljø. Derfor forventes det at du som deltager møder op til start-, og slutscanninger undervejs i de 8 uger, har en positiv attitude og at du derved bidrager positivt til fællesskabet. Vi forbeholder os retten til at kunne afvise deltagere, der ikke lever op til disse forventninger.
 5. FitChallenge er oprindeligt et opfølgningskoncept for kunder, der anvender Herbalife Nutritions produkter som en del af en sund og aktiv livsstil, hvor andre deltagere også har fået mulighed for at tilmelde sig. Der vil være begrænsede pladser på et FitChallenge hold, hvorfor vi forbeholder os retten til at prioritere pladserne til kunderne.
 6. Da 80% af dine resultater kommer fra kosten, SKAL alle nye deltagere deltage til ernæringsvejledning indenfor de første fjorten dage.

Vilkår og betingelser for at vinde præmier i FitChallenge

 

Vi ønsker at hjælpe deltagerne med at opnå sunde og langtidsholdbare resultater. Derfor skal du ved din tilmelding være klar over følgende betingelser for at vinde præmier:

 • Kropsfedt% kategorien: Vinderen er den deltager, der har tabt mest procentvis fedtmasse, og som samtidig har tabt maksimalt 2,5 kg muskelmasse.
 • Muskeløgnings kategorien: Vinderen er den deltager, der har opbygget mest muskelmasse i kilo, og som samtidig ikke har øget sin kropsfedt med mere end 2,5%. Deltagere, som starter for at øge i muskelmassen skal befinde sig i det grønne område af fedt% skalaen (ikke atletisk aflæsning) ved start.
 • Vinderen af den overordnede kategori: En kombination af kropsfedt% kategorien og muskeløgningskategorien, tab af centimer og generel forbedring af personlig fitness tilstand.
 • Vinderne skal være over 18 år.
 • Vinderne skal deltage på mindst 10 fitnesstimer ud af periodens 16 mulige over de otte uger.
 • Vinderne skal deltage til registrering og slut-scanning efter otte uger.
 • Vinderne skal deltage på oplægget fra coach til registreringen.
 • Vinderne bliver annonceret på afslutningsfesten, hvor præmierne bliver uddelt. Derfor skal vinderne være tilstede her for at kunne modtage præmierne. Hvis vinderne ikke er tilstede, vil præmien gå til næstbedste resultater.
 • Der er ingen krav om valg af ernæringsmæssigt program. Det er helt op til den enkelte deltager, og alle uanset ernæringsprogram har mulighed for at vinde præmierne.

Øvrig information

 

 • Børn under 18 år kan følges med en voksen, som er tilmeldt FitChallenge.
 • Præmiebeløb: 50 kr. af registreringsprisen går til præmier. Det vil sige at ved 90 deltagere afsættes 4.500 kr. til præmier. De øvrige beløb bliver anvendt til udgifter som lokaleleje, afslutningsfest, nemtilmeld gebyrer, trykning/print osv.
 • Indtil den første registreringsaften vil der være mulighed for at opnå fuld refundering af deltagergebyret på 249 kr. Herefter vil der ikke kunne gives refundering, idet beløbet bliver en del af den annoncerede pengepræmie.
læs vilkårne og kom med på fitchallenge
herbalife nutrition til sundere kost