Ofte stillede spørgsmål

Her finder du de oftest forekomne spørgsmål og svar vi har fået over tid. Vi håber disse ofte stillede spørgsmål rammer det du er i tvivl om, ellers er du meget velkommen til at skrive til os på kontakt siden. Vi glæder os til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig videre til et FitChallenge træningsforløb.

Du kan også tjekke vores praktisk informations side ud, og se om det du mangler svar på står der.

Hvad koster FitChallenge?

FitChallenge koster kun 249 kr. for hele forløbet på 8 uger. Det inkluderer 16 træninger, mindst 2 bodyscanninger, fitness test, personlig ernæringsvejledning med optimering af måltidsplaner og support, præmier til de bedste resultater og adgang til Facebook gruppe med inspiration, opskrifter og motivation.

Kommer der andre omkostninger til?

Nej, hele FitChallenge forløbet er inkluderet i de 249 kr. Det eneste du ellers betaler for er det mad du spiser for at få resultater.

Skal jeg bruge Herbalife Nutritions produkter?
Nej, det er ikke et krav for at deltage på FitChallenge, selvom det for mange deltagere giver rigtig god mening at anvende Herbalifes produkter for at optimere måltidsplanen. Men bemærk at FitChallenge oprindeligt er et opfølgningskoncept for kunder, der anvender Herbalife Nutritions produkter som en del af en sund og aktiv livsstil, hvor andre deltagere også har fået mulighed for at tilmelde sig. Der vil være begrænsede pladser på et FitChallenge hold, hvorfor vi forbeholder os retten til at prioritere pladserne til kunderne.
Betaler jeg ekstra for at have kontakt til en coach?
Nej, din personlige FitChallenge coach følger med. Du kan få hjælp fra vedkommende under alle træninger. Din coach hjælper dig også med din ernæringsvejledning, hvor I sammen finder ud af om du har brug for yderligere support. Hvis du vælger at anvende Herbalife Nutritions produkter får du ekstra gratis og personlig coaching og masser af ekstra service, herunder invitation til arrangementer mv.
Hvor tit kører FitChallenge og kommer der flere byer til?
FitChallenge kører 8 uger, hvorefter en ny runde starter op. Der er dog i flere af byerne en kortere pause omkring juli og december. Vi udvider løbende, så der kommer flere og flere byer til efterhånden som vi har nok uddannede lokale coaches til at sikre et høj kvalitet træninger og support.
Kan jeg blive FitChallenge coach?
Vi søger løbende nye coaches. Brug kontaktformularen på forsiden eller klik på linket for din by, hvor du kan finde telefonnummer til den ansvarlige for din by.